Zóna tagok kihívása
2018-11-04
zonatalalkozo

zonatalalkozo

A Tanulási Zóna közösség bemutatja

E X L U Z Í V

XX. Zóna Találkozó

Csak Tanulási Zóna tagoknak!

A találkozó alatt alkalmad lesz ismerkedni, tanulni, feltöltődni… de ami a lényeg:

SZUPERÜL FOGOD ÉREZNI MAGAD!

Mire számíthatsz?

  • lelkes résztvevőkre és programvezetőkre, aki szeretnek tanulni és játszani,
  • nagyon támogató, inspiráló, motiváló légkörre,
  • azonnal felhasználható tudásra,
  • az általad választott témában való elmélyülésre,
  • jól fogsz szórakozni :-),
  • feltöltődve fogsz „hazamenni”, tele új ötletekkel, energiákkal és konkrét, a célcsoportra szabott programtervvel.

Nézd meg, milyen volt a korábbi Zónatalálkozók hangulata:

Időpont: 2024. október 27. (vasárnap) 10-16 óra.

Helyszín: Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium 1114 Budapest, Villányi út 27. – Térkép

Helló! Ez az ikon egy játék része (ha nem ismered, akkor a leírást a főoldalon találod). Ha pedig éppen ezt a játékot játszod és nem tudod, hogyan haladj tovább, akkor beszéljünk erről! Vagy úgy is mondhatnám, hogy konzultáljunk egyet?

PROGRAMTERV

besnyi-szabolcs

Besnyi Szabolcs

tréner

Mire számíthatsz?

  • Játékok
  • Élménypedagógiai gyakorlatok
  • Beszélgetés az általatok hozott témákról kis csoportokban
  • Lezárás

Ha van kedved, akkor „hozz” Te is játékot/gyakorlatot, amit szívesen levezetnél! Kérlek ezt jelezd számunkra előre.

MIT MONDANAK AZOK, AKIK MÁR RÉSZT VETTEK?

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A Zónatagoknak a Zónatalálkozó ingyenes. Ha még nem vagy Zónatag és most csatlakozol, akkor a csatlakozás után már Te is ingyenesen vehetsz részt a találkozón.

Minden regisztrált Zónatag hozhat magával egy vendéget, aki nem tagja a Zónának. A vendég számára  a részvétel 3000 Ft-ba kerül.
Természetesen, a vendégnek is megvan a lehetősége, hogy csatlakozzon a Zónához, így ő is ingyenesen vehet részt a találkozón és hozzáférhet minden tartalomhoz a Tanulási Zóna felületén. Természetesen a tagság bármikor lemondható.

A mi képzéseink, programjaink mindig a játék, az élmény és a fejlődés jegyében telnek. Ehhez pedig érdemes kényelmes, a mozgást lehetővé tevő, „játszós” ruhába jönni. Magassarkú és a szoknya nem ajánlott! 🙂

A legfontosabb a nyitottságod és a jó kedved!:-) Ezen kívül, ha hozol még segítőkészséget, kíváncsiságot, fejlődni akarást, az nagyon sokat fog Neked és a többi résztvevőnek is segíteni, hogy a lehető legtöbbet tudjátok kivenni a programból.
Ezen kívül érdemes hoznod a kedvenc jegyzetfüzeted és tollad, hogy minden, amit papírra kell vetned, megmaradjon a későbbiekre.
Az eddigi Zónatalálkozókon igazi kulináris élvezetekben volt részünk, mert többen hoztak saját készítésű süteményeket, sós rágcsákat, krémeket, szószokat. Ezt a hagyományt továbbra is szeretnénk megtartani, így ha van kedved, hozz Te is valamilyen ropogtatni valót! Persze, ha úgy könnyebb, hozhatsz bolti finomságokat vagy gyümölcsöt is.
Azt viszont semmiképpen sem ajánljuk, hogy emiatt egész éjszaka ébren legyél és süss/főzz! Csak, akkor foglalkozz ezzel, ha tényleg belefér az idődbe és szívesen teszed!
Kávéról (nescafé és 3:1-ben), teáról, vízről mi gondoskodunk.

Az iskola környékén hétvégén ingyenes a parkolás. Viszont kevés a szabad hely, ezért érdemes időt szánnod rá, vagy talán jobb megoldás a tömegközlekedés.

REGISZTRÁCIÓ

FIGYELEM: Ez a rendezvény ingyenes, de csak a Tanulási Zóna tagjai vehetnek részt rajta! Ha még nem vagy tagja a Tanulási Zónának, akkor először kattints ide és regisztrálj!

Vélemény, hozzászólás?