2019.

2019. május 14.
(kedd 20.30-tól)

Live videó Tegyi Enikővel

Téma: A reziliencia, mint a 21. század egyik legfontosabb képessége. Tudjuk-e, miből merítjük a személyes erőnket, miből töltekezünk, mi a személyes motorunk a mindennapokban, akár nehézségek közepette? Mit mondanak a kutatások: mi segít helytállni percről percre változó helyzetekben, ha káosz van, ha nyomás alatt kell teljesíteni, ha csapkodnak a hullámok? Az adásban ezeket a kérdéseket járja körbe Mápó vendégünkkel.

2019. május 23.
(csütörtök 20.30-tól)

LIVE videó Nyíri Zoltánnal

Téma: Kérdezéstechnika az oktatásban. Miért fontosak a jó kérdések az oktatásban? Mi ronthatja el a legjobb kérdéseket is? Milyen kérdéstípusokat használhatunk egyes helyzetekben? Hogyan tanítsuk a kérdezést a diákjainknak? Ezekről a kérdésekről fog Besnyi Szabolcs beszélgetni a vendégével.

2019. július 10.

Személyes konzultáció Mápóval

Ismét lehetőséget kínálunk arra, hogy részt vehess személyesen, telefonon vagy interneten (pl. messenger) keresztül egy konzultáción. Ebben a közel egy órában csak rád és az általad felvetett kérdéskörökre fókuszálva szeretne Mápóval segítséget adni a munkádhoz.

2019. október 3.

Személyes kozultáció Szabival

Ismét lehetőséget kínálunk arra, hogy részt vehess személyesen, telefonon vagy interneten (pl. messenger) keresztül egy konzultáción. Ebben a közel egy órában csak rád és az általad felvetett kérdéskörökre fókuszálva szeretne Szabi segítséget adni a munkádhoz.

2019. október 3.
(csütörtök 16.00-tól)

I. Élményfitnesz

Ezúttal egy közös tanulásra hívunk! Gyere el és vezess le egy játékot a többi Zónatagnak! Ezt követően pedig beszélgessünk arról, hogy mit csináltál szenzációsan vagy, hogy legközelebb, milyen további fantasztikus lehetőségeket érdemes kipróbálnod!

2019. október 5.
(szombat)

IV. Élményesszencia Konferencia

Szeretettel várunk az egyik legnagyobb élménypedagógiai konferenciára! Helyszín: Budakeszi, Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium. Nézz szét a honlapunkon, ahol minden információt megtalálsz! Ha kérdésed lenne, akkor írj a hello@tanulasizona.hu címre.

2019. november 10.
(vasárnap)

VII. Zóna Találkozó

Az egész napos találkozó alatt alkalmad lesz ismerkedni, tanulni, feltöltődni… de ami a lényeg: SZUPERÜL FOGOD ÉREZNI MAGAD! Mire számíthatsz? …

2019. november 19.

Személyes konzultáció Mápóval

Ismét lehetőséget kínálunk arra, hogy részt vehess személyesen, telefonon vagy interneten (pl. messenger) keresztül egy konzultáción. Ebben a közel egy órában csak rád és az általad felvetett kérdéskörökre fókuszálva szeretne Mápó segítséget adni a munkádhoz.

2019. november 29-december 1.
(péntek, szombat, vasárnap)

Ahol a csodák folytatódnak – haladó élménypedagógiai képzés

Akkreditált, 30 pontos képzés pedagógusok számára. Helyszín: Budapest, Julianna Általásnos Iskola. Kattints tovább és a képzéssel kapcsolatos minden információt megtalálsz az oldalunkon. Ha kérdésed lenne, akkor írja a hello@anulasizona.hu címre.