Már Tanulási Zóna tag vagy? → BEJELENTKEZÉS

A Zónatalálkozón csak Zónatagok vagy vendégeik vehetnek részt.

Ha Te is velünk tartanál, előbb lentebb görgetve csatlakozz a Tanulási Zónához!

Pedagógusként, csoportvezetőként
milyen kérdések foglalkoztatnak nap mint nap?
mik a legfontosabb dolgok a számodra?
milyen témákban keresel ötleteket, megoldásokat?
mik azok a területek, ahol szeretnél továbbfejlődni?
Mikor
szólhat hozzád
való Neked
szólhat Neked
való számodra
lehet ideális számodra
a Tanulási Zóna?

Ha találsz a pedagógusokkal szembeni gyakori elvárások között olyat, amelyik igaz rád:

 • Gyomorgörcsöd van, mert jön a szülői értekezlet, a tanfelügyeleti ellenőrzés, a kollégák beülnek az órádra.
 • Legyen érdekes a tanóra, és férjen is bele minden tananyag.
 • Bár ezt nem tanultad, de értened kellene az ADHD-s, SNI-s gyerekekhez is.
 • Egyszerre kell foglalkoznod a halmozottan hátrányos helyzetű diákokkal és a kimagasló tehetségekkel.
 • A kollégák és a szülők, akik nem értik, hogy miért használsz más módszereket, folyton macerálnak.
 • Inkább küzdelem a szülőkkel való kapcsolat, mint együttműködés.

És szeretnél egy olyan közösséghez tartozni ahol:

 • az alapítók és a tagok tudásuk, tapasztalataik megosztásával támogatják és segítik egymást, hogy minél könnyebben felelhessünk meg a rengeteg elvárásnak,
 • mindnyájan szeretjük és élvezzük a munkánkat, így folyamatosan tudjuk egymást is motiválni a nehezebb pillanatokban,
 • a közösségi támogatás erejének köszönhetően sose vagyunk egyedül az elvárások okozta problémáiddal, mindig van kihez fordulni segítségért,
 • a folyamatos tudásátadásnak köszönhetően a közösség alapítói és munkatársai is rendszeresen, újabb és újabb szakmai anyagokkal támogatják a fejlődésed,
 • egyszerre kaphatsz és adhatsz segítséget, megismerheted a többiek hogyan kezelték az őket nyomasztó elvárásokat és Te is megoszthatod a tapasztalataidat,
 • kötelezettségek nélkül, a saját igényeidnek és időbeosztásodnak megfelelően haladhatsz és fejlődhetsz a szakmai anyagok és lehetőségek által,
 • lelkesítő légkör vesz körül melyben könnyen megtalálhatod a hozzád hasonló gondolkodású tagokat akikkel kölcsönösen tudjátok egymást bátorítani és inspirálni,
 • a rendszeres, élő rendezvényeinken személyesen is találkozhatsz, párbeszédeket folytathatsz és közös élményeket szerezhetsz az ország különböző pontjain dolgozó Zónatársaiddal!

Nézd meg mit mondanak, azok a Tanulási Zónáról, akik már korábban csatlakoztak a Zónához:

„Ez nagyon szuper! Nagy szüksége van a mai ifjúságnak (de akár általánosságban is elmondhatjuk), az hogy meghallgassák, elmondhassa, ami benne van és mind ezt úgy, hogy biztonságban érzi magát, hogy nem fogják megítélni, kéretlen tanácsokkal bombázni. Igen a kérdezés, meghallgatás művészetét, mindenkinek tanítani kellene. Még én is tanulom. Köszönöm Anita a ‘Diákközpontú iskola’ videót, még biztosan megnézem többször is. <3″

- S. Ágnes

“Végigjátszottam a ‘Holdlabda’ elnevezésű foglalkozást a Tanulási Zónában található leírás szerint egy olyan ötödikes osztályban, ahol az együttműködés igen nehezen megy a klikkesedés miatt. Rendkívül élvezték a gyerekek. Maguk fogalmazták meg, mennyivel másképp érezték magukat a játék végén, a beszélgetés is elgondolkodtatta őket. Még annak a gyereknek a kezét is megfogták a gubancolódás során, akitől többnyire addig elhúzódtak. (Bevezetésként én a ‘Védd a lufit!’ játékot választottam, nekünk nagyon bejött.) Remek összeállítás! Köszönöm, hogy közzé tettétek a foglalkozásvázlatot!”

- É. Andrea

“Készülök ifitáborra, és aztán gyülekezeti táborra is. Hatalmas lendületet ad, hogy olvasok és böngészek nálatok. Öröm, hogy ilyen sok varázslatban lehet részünk általatok! Nagyon köszönöm!”

- Ö. V. Enikő

“Nekem nagyon tetszett a ‘Hogyan tedd izgalmasabbá a feldolgozásodat?’ videó, mert tovább gondolva azt, szerintem nem csak kimondottan a játékok megbeszéléséhez lehet módszertanilag alkalmazni, hanem esetleg egy-egy csoportkonfliktus tisztázásakor is… jól alkalmazható akár osztályfőnöki órán szituációs játékok elemzésekor is… vagy éppen erkölcstan órán… nagyon jól fejleszti az empatikus készséget és megtanít érvelni… Köszönöm az ötletet!!!”

- A. Júlianna

„Meghallgattam, megnéztem a videókat. Nagyon nagy élmény volt. Én elsősorban szülő vagyok, aki olyan iskolát kerestem a leendő elsős kislányomnak, ahol élménypedagógia alapú az oktatás. Megtaláltam. Azt gondolom, hogy ha az én igényem “ez” a pedagógusokkal és az iskolával szemben, akkor jó ha tudok róla többet. Növelnem kell a kompetenciámat, ugye! Mert otthon gyakorolni vagy segíteni a gyereket az útján a tanulásban nem tehetem a régi poroszos módszerrel, amit még én és a korosztályom kaptunk. Másodsorban játszóház vezető vagyok, leszek. Szoktam segítőként táboroztatni gyerekeket. Jövőbeni tervem, hogy saját kialakult célcsoportom legyen,akik imádják az én foglalkozásaimat. Nem utolsó sorban önismereti úton járok évek óta,amihez ezek a videók most éppen jókor járultak hozzá. Egy szóval örülök, hogy rátaláltam!”

- T. Mónika

„A negyedikes osztályommal két napos kiránduláson voltunk Debrecenben. Mindenki választott a megnézendő debreceni látnivalók közül egyet. Saját maguk dönthették el, hogy egyedül, párban, vagy csoportosan készülnek-e fel a nevezetesség bemutatására. Készülhettek a könyvtárban, netről, otthon is. Hétfőn választottak, 2 nap alatt gyűjtötték az anyagot, lerövidítették, átalakították. Természetesen segítettünk, ha kérték! (Mindössze 1 kislány és egy páros kérte ezt, hiszen félévente van 1-3 hasonló projekt.) Csütörtökön mindenkit meghallgattunk a kolléganőmmel. Javaslatot tettünk – ha szükséges volt – változtatásra: húzzatok ki belőle, mondjátok hangosabban, legyen érdekesebb, hiszen ötvenen hallgatják majd, stb. Szenzációs eredménye lett a projektnek: a gyerekek élvezetes előadásai megismertették a többieket Debrecen nevezetességeivel. Mindenki élvezte ezt a projekt-hetet, én meg nagyon büszke vagyok az osztályomra!”

- H. Mária

„Nagyon köszönöm Szabolcs! Hihetetlenül sok dolgot láthattam ebben a videóban, valóságos KINCS! Alig várom, hogy alkalmazzam! Máris csak tódultak a fejembe az ötletek melyik óra vagy foglalkozás végén melyiket is fogom kipróbálni! Az animációk külön tetszenek, egésszé alakították a videót! S az előző komment alapján én már holnap eleve felragasztok egy szigetelőszalagot, ami sok dolog miatt hasznos lesz a teremben / hangulat visszajelzése, tananyag megértése, csoportmunka értékelése, önértékelések, stb., stb. Egy mondatban összefoglalva: Nagyon HÁLÁS vagyok és KÖSZÖNÖM!”

- K. Emese

„Nagyon meg vagyok elégedve a robotjáték szellemi vetélkedővel egyik fő pillére lesz a február második hetében tartandó játékos vetélkedőn. Köszönöm a segítséget, a játékjavaslatokat.

- T. Szilvia

Pillants bele a Tanulási Zóna tagok számára fenntartott zárt facebook csoport bejegyzéseibe:

Hallgass meg pár élménybeszámolót a Tanulási Zóna tagok számára ingyenes Zóna Találkozó résztvevőitől:

Milyen konkrét előnyöket kapsz a Tanulási Zónától?

A Tanulási Zónába belépve azonnal hozzáférhetsz

0
100
+

Élménypedagógiai gyakorlathoz

Részletes eszközigénnyel, szabályokkal, lehetséges kerettörténettel, gyakorlatvariációkkal és különféle feldolgozást segítő kérdéssel, témakörrel és javaslattal.

0
500
+

Játékleíráshoz

A játékkeresőben több száz, hétről hétre bővülő játékleírás közül válogathatod ki a legváltozatosabb témák közül a korosztályodhoz és az aktuális céljaidhoz leginkább illő játékokat!

0
110
+

Módszertani anyaghoz

Ízelítőul a témák közül: hogyan használjuk a gondolattérképet kooperatív tanulásnál, személyiségtipológia pedagógusoknak, hogyan foglalkozzunk élménypedagógiával SNI-s gyerekekkel…

0
1
+

Konkrét foglalkozásvázlatokhoz

Segítik a gondolkodásod a példák megtekintésével, vagy akár az ott bemutatott, már jól bevált tervek alapján a saját célcsoportodra le tudsz vezetni egy konkrét teljes (például 45 perces tanórai) foglalkozást.

0
1
+

12 leckéből álló akkreditált képzéshez

A részletes, példákkal és módszertani anyagokkal illusztrált gyakorlati útmutató alapján lépésről lépésre kidolgozhatod a saját foglalkozásaidat, élménypedagógiai gyakorlataidat az előkészületektől a feldolgozásig bezárólag!

0
1
+

Rendszeres konzultációkhoz

Ahol találkozhatsz Szabival online, telefonon vagy akár személyesen, aki egy órán keresztül csak a Te kérdéseiddel és kihívásaiddal foglalkozik, hogy közösen megtalálhassátok a továbblépés lehetőségeit.

0
1
+

Folyamatos online támogatáshoz

A zárt facebook csoportban folyamatos segítséget kaphatsz tőlünk és a többi Zóna tagtól is, így kérdés esetén biztosan lesz olyan, akinek van valamilyen tapasztalása a téged érdeklő konkrét témával kapcsolatban.

0
1
+

Ingyenes Zóna találkozókhoz

Ezeken az évente több alkalommal megrendezett inspiráló minikonferencia napokon, a rengeteg tudásmegosztás mellett személyes kapcsolatokat építhetsz ki az ország különböző pontjain dolgozó sorstársaiddal is.

0
1
+

Kedvezményekhez és meglepetésekhez

Zóna tagként 20% kedvezményt kapsz minden általunk szervezett rendezvényre, konferenciára vagy képzésre, illetve folyamatosan fejlesztünk az igényeiteket leginkább támogató lehetőségeket, eszközöket is.

A Tanulási Zónát azért hoztuk létre mert

„Lényegében 1993 óta folyamatosan játszom, miközben táborokat, képzéseket és élménypedagógia foglalkozásokat tartok a legkülönfélébb célcsoportoknak. A Tanulási Zónában arra törekszem, segítselek abban, hogy a Te életedben történő változásokban tovább tudj lendülni, tovább tudj fejlődni…”

–  BESNYI SZABOLCS
A Tanulási Zóna társalapítója

Pillants bele a Tanulási Zónába

Pillants bele a Tanulási Zónába

Csatlakozz most a Tanulási Zónához!

Mennyibe kerül a havi tagság?

Onnantól, hogy kipattant a Tanulási Zóna ötlete a fejünkből, rengeteg

időt

több mint 35 év szakmai tapasztala, számtalan képzés tartása, speciális továbbképzéseken való részvétel, szakmai anyagok válogatása, egyeztetések, megértést segítő videók készítése, szakmai konferenciák szevezése, stb.

energiát

folyamatosan kutatunk, kipróbálunk és tovább fejlesztünk minden anyagot annyira, hogy azt a lehető legegyszerűbben implementáltható formában adhassuk át a Tanulási Zóna tagoknak; rengeteget gondolkozunk, ötletelünk és dolgozunk azon a munkatársi csapatunkkal, hogy folyamatosan újabb és újabb lehetőségekkel támogathassunk mindenkit aki fejlődni szeretne az élménypedagógia útján

pénzt

szakmai továbbképzéseken és konferenciákon részvétel, technikai fejlesztések, munkatársak bevonása és tovább képzése, szerzők tiszteletdíja, a legújabb élénypedagógiai eszközök kipróbálása és tesztelése, stb.

fektettünk abba, hogy a leginspirálóbb magyar nyelvű élménypedagógiai közösséget hozzuk létre, ahol nem csak szakmailag lehet a tagoknak fejlődniük, hanem egymást motiválva és támogatva egy olyan csoporthoz tartozhatnak, ahova öröm visszatérniük mind online mind személyes találkozók formájában!


Amit kínálunk, azt mi felbecsülhetetlen értéknek tartjuk, ugyanakkor az egyik legfőbb célunk, hogy minél többekhez eljuthassunk, minél többeket segíthessünk az élménypedagógiában.

Ezért úgy döntöttünk olyan havidíjat határozunk meg, ami alig kerül többe mint 3 kávé ára, mégis örökre, bámulatosan meg tudja változtatni az életed.


Ha havi három darab pár óráig tartó koffeinfröccs megér ennyit, akkor a hátralévő életed is megérdemel ennyit, nem?

Amint megérkezik a befizetésed, pár percen belül hozzáférhetsz mindazokhoz a lehetőségekhez, amelyek nagy hatással lesznek az életedre!

Csatlakozás a Tanulási Zóna közösségéhez

Már csak pár adat és kattintás és Te is a Tanulási Zóna közösségének tagja lehetsz! 🙂

Megrendeléseddel elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket és hozzájárulsz Bankkártyás fizetés esetén a fizetéshez szükséges adataid továbbításához a SimplePay részére az Adatvédelmi nyilatkozatunkban foglaltak alapján.


Hogyan tudod kiegyenlíteni a Zóna Tagsági díjad?

Simple info

A "Bankkártyával, online az űrlap elküldése után" fizetési lehetőség azt jelenti, hogy a jelentkezésed után a SimplePay biztonságos vásárlási felületén tudod az online fizetésre alkalmas kártyáddal kifizetni a Tanulási Zóna első havidíját. Utána pedig nem lesz más teendőd, mint élvezni a Zónatagsággal járó előnyöket, mert a sikeres kártyaregisztrációd követően, a tagsági díjad automatikusan*, havonta levonásra kerül a most megadott bankkártyádról. Ez a megoldás számodra a legkényelmesebb és extra költségektől mentes!

*Az online fizetés során az OTP SimplePay fizetési rendszeréből nem jut el hozzánk a kártyád lejárati dátumán és utolsó 4 számjegyén kívül semmilyen más adat sem, ezzel is fokozva a fizetési adataid biztonságát. Az ismétlődő automatikus fizetést egy, az első adatellenőrzés után generálódó egyedi azonosító (token) segítségével tudja a SimplePay-en keresztül biztosítani a rendszerük a bankkártyád lejártáig vagy a tagságod lemondásáig - melyet bármikor pár kattintással megtehetsz.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez a fizetést elindítva egyben elfogadod jelen nyilatkozatot és hozzájárulsz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően a Tanulási Zónában (www.tanulasizona.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a Te tranzakciónkénti hozzájárulásod nélkül a Tanulási Zóna által kezdeményezve történjenek.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Tanulási Zóna, sem a SimplePay nem fér hozzá. A Tanulási Zóna által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Tanulási Zóna felel, annak fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt. Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát a fizetést elindítva tudomásul veszem és elfogadom.

2 799 Ft
2 999 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Érvénytelen kupon kód.
Fizetési mód választása
Adja meg a szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Simple info
Amennyiben az "Átutalással a díjbekérő adatai alapján" opciót választod, akkor egy díjbekérőt állítunk ki a részedre, amin megtalálható lesz minden, az utaláshoz szükséges adat. Fontos, hogy ez esetben az utalásod mielőbbi beazonosításának elősegítése végett, kérjük, a közleményben csak a díjbekérőd sorszámát tüntesd majd fel, pl.: D-1234 Ha ezt az opciót választod, akkor a havidíj számodra 200 forinttal, plusz a saját bankszámlád kondícióiban foglalt utalási díjjal többe kerül a Bankkártyás opcióhoz képest, és emellett Neked szükséges gondoskodnod vagy állandó átutalási megbízásról vagy havonta a tagsági díjad elutalásáról amíg a Tanulási Zóna tagja szeretnél maradni.

Zóna Tagságod adatai:

Kérjük, a jelentkezéshez add meg a vezetékneved.
Kérjük, a jelentkezéshez add meg a keresztneved, hogy tudjuk hogyan szólíthatunk.
Kérjük, add meg a legjobb email címed, mert ide küldjük a belépési adatokat tartalmazó levet is.
 • Ausztria
 • Belgium
 • Bulgária
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Észtország
 • Finnország
 • Franciaország
 • Görögország
 • Hollandia
 • Horvátország
 • Írország
 • Kanada
 • Kína
 • Lengyelország
 • Lettország
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Magyarország
 • Málta
 • Németország
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Oroszország
 • Portugália
 • Románia
 • Spanyolország
 • Svájc
 • Svédország
 • Szerbia Köztársaság
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Törökország
 • Ukrajna
 •  
 • Afganisztán
 • Albánia
 • Algéria
 • Anguilla
 • Amerikai Virgin-szigetek
 • Andorra
 • Angola
 • Antarktisz
 • Antigua és Barbuda
 • Argentína
 • Aruba
 • Ausztrália
 • Ausztria
 • Azerbajdzsán
 • Bahama-szigetek
 • Bahrein
 • Banglades
 • Barbados
 • Belgium
 • Belize
 • Belorusszia
 • Benin
 • Bermuda
 • Bhután
 • Bissau-Guinea
 • Bolívia
 • Bosznia-Hercegovina
 • Botswana
 • Brazília
 • Brunei
 • Bulgária
 • Burkina Faso
 • Burundi
 • Chile
 • Ciprus
 • Comoros
 • Cook-szigetek
 • Costa Rica
 • Csád
 • Cseh Köztársaság
 • Dánia
 • Dél-Afrika
 • Dél-Georgia
 • Dél-Korea
 • Dominika
 • Dominikai Köztársaság
 • Dzsibuti
 • Ecuador
 • Egyenlítoi Guinea
 • Egyesült Államok
 • Egyesült Arab Emirátusok
 • Egyesült Királyság
 • Egyiptom
 • El Salvador
 • Elefántcsontpart
 • Eritrea
 • Észak-Korea
 • Észak-Mariana-szigetek
 • Észtország
 • Etiópia
 • Falkland-szigetek
 • Feröer-szigetek
 • Fidzsi-szigetek
 • Finnország
 • Francia Guyana
 • Francia Polinézia
 • Franciaország
 • Fülöp-szigetek
 • Gabon
 • Gambia
 • Ghána
 • Gibraltár
 • Grenada
 • Grúzia
 • Grönland
 • Guadeloupe
 • Guam
 • Guatemala
 • Guinea
 • Guyana
 • Görögország
 • Haiti
 • Holland Antillák
 • Hollandia
 • Honduras
 • Hongkong
 • Horvátország
 • India
 • Indonézia
 • Irak
 • Irán
 • Írország
 • Izland
 • Izrael
 • Jamaica
 • Jemen
 • Jordánia
 • Kajmán-szigetek
 • Kambodzsa
 • Kamerun
 • Kanada
 • Karácsony-sziget
 • Katar
 • Kazahsztán
 • Kelet-Timor
 • Kenya
 • Kína
 • Kirgizisztán
 • Kiribati
 • Kolumbia
 • Kongó
 • Kongói Dem. Közt. (Zaire)
 • Koszovó
 • Kuba
 • Kuvait
 • Közép-Afrikai Köztársaság
 • Laosz
 • Lengyelország
 • Lesotho
 • Lettország
 • Libanon
 • Libéria
 • Líbia
 • Liechtenstein
 • Litvánia
 • Luxemburg
 • Macedónia
 • Madagaszkár
 • Magyarország
 • Makaó
 • Malajzia
 • Malawi
 • Maldív-szigetek
 • Mali
 • Málta
 • Marokkó
 • Marshall-szigetek
 • Martinique
 • Mauritánia
 • Mauritius
 • Mayotte
 • Mexikó
 • Moldova
 • Monaco
 • Mongólia
 • Montserrat
 • Mozambik
 • Myanmar
 • Namíbia
 • Nauru
 • Németország
 • Nepál
 • Nicaragua
 • Niger
 • Nigéria
 • Niue
 • Norfolk-sziget
 • Norvégia
 • Olaszország
 • Omán
 • Oroszország
 • Pakisztán
 • Palau
 • Panama
 • Pápua Új-Guinea
 • Paraguay
 • Peru
 • Portugália
 • Puerto Rico
 • Reunion
 • Románia
 • Ruanda
 • Saint Kitts és Nevis
 • Saint Pierre és Miquelon
 • Salamon-szigetek
 • San Marino
 • Sao Tome és Principe
 • Seychelle-szigetek
 • Sierra Leone
 • Spanyolország
 • Srí Lanka
 • Suriname
 • Svájc
 • Svédország
 • Szamoa
 • Szaúd-Arábia
 • Szenegál
 • Szent Ilona
 • Szent Lucia
 • Szerbia Köztársaság
 • Szingapúr
 • Szíria
 • Szlovákia
 • Szlovénia
 • Szomália
 • Szudán
 • Szváziföld
 • Tadzsikisztán
 • Tajvan
 • Tanzánia
 • Thaiföld
 • Togo
 • Tokelau
 • Tonga
 • Trinidad és Tobago
 • Tunézia
 • Turks és Caicos szigetek
 • Tuvalu
 • Türkmenisztán
 • Törökország
 • Uganda
 • Új-Kaledónia
 • Új-Zéland
 • Ukrajna
 • Uruguay
 • Vanuatu
 • Vatikáni városállam
 • Venezuela
 • Vietnam
 • Wallis- és Futuna-szigetek
 • Üzbegisztán
 • Zambia
 • Zimbabwe
 • Zöld-foki-szigetek
 • Örményország
+36
Kérjük, ezt is add meg, hogy probléma esetén el tudjunk érni telefonon.

Számlázási adataid:

Kérjük, minden számlázási adatot tölts ki!
Kérjük, minden számlázási adatot tölts ki!
Kérjük, minden számlázási adatot tölts ki!
Kérjük, minden számlázási adatot tölts ki!

A gombra kattintás után, "Bankkártyás" fizetés esetén megjelenik az OTP Mobile Simple fizetési oldala, ahol a legnagyobb biztonsággal megadhatod a kártyád adatait az ismétlődő fizetéshez.

Még nem győztek meg az eddigiek?

Maradtak benned
Eszedbe jutottak további
Felmerültek esetleg még
megválaszolatlan kérdések a Tanulási Zónával kapcsolatban?

Olvasd át a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszainkat
(ha ezek után is maradt kérdésed, akkor írj bátran a  címre)

A határon túlról drágább?

Nem rendelkezem magyarországi bankszámlával / bankkártyával. Sokkal többe fog így számomra kerülni a tagság?

Amennyiben rendelkezel online fizetésre alkalmas bankkártyával, tartozzon az bármilyen országban és valutanemben vezetett bankszámlához, számodra semmilyen többlet költséget sem jelent a csatlakozás. A SimplePay rendszere a kártyádról pontosan 2799 Ft-ot fog levonni, amit a saját bankod azonnal lefoglal a számládon, majd pár napon belül automatikusan (a saját kondíciónak megfelelően, általában banki középárfolyamon) átvált és vonja le véglegesen a saját valutádra átváltott pontos összeget. A változó valutaárfolyamok miatt, minimálisan el fog térni a Tanulási Zóna tagsági díjad hónapról hónapra, de a mi részünkről minden hónapban pontosan 2799 Ft-ot fogunk automatikusan levonni róla.

Amennyiben nem rendelkezel online fizetésre alkalmas bankkártyával, akkor a külföldre utalás jelentős tétel is lehet, ezért ha nem rendelkezel bankkártyával, amivel extra költség nélkül tudsz nálunk fizetni, bárhol is legyél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldást számodra.

Biztonságos a kártyás fizetés?

Nem bízom meg az internetes oldalakban, nem szeretném megadni senkinek sem a kártyaadataimat, nehogy visszaéljenek vele!

Teljesen megértjük és tiszteletben tartjuk, ha esetleg nem bízol az online kártyaelfogadás biztonságosságában, viszont a Tanulási Zónát azért tudjuk ilyen kedvező áron biztosítani, mert a tagsági díj fizetése teljesen automatizált és az ennek köszönhetően a felszabaduló időt a Tanulási Zónában felmerülő kérdések megválaszolására, a Zónatagok fejlődésének támogatására fordíthatjuk. Ezért a számodra egyébként is költségesebb és kényelmetlenebb banki átutalásos fizetési módot nem tudunk biztosítani.

Ha esetleg a biztonság miatt hezitálsz, akkor engedd meg, hogy bemutassuk, miért tartjuk biztonságosabbnak az online bankkártyás fizetést minden más fizetési módnál:

 • az online kártyás fizetés számodra semmilyen plusz költséggel sem jár,
 • a kártyaadataid az OTP Bank SimplePay szolgáltatásának, cálzottan a biztonságos online fizetésre kialakított oldalán tudod megadni, annak tartalmáról mi nem értesülünk, kizárólag a tranzakció eredményességét, a kártyád utolsó 4 számjegyét és lejárati dátumát kapjuk meg,
 • a legtöbb kártyatípussal fizethetsz ha a kibocsátó bankodnál engedélyezve van a kártyád internetes használata (Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron),
 • mára már biztonságosabb, mint a hagyományos bolti vásárlás, hiszen online fizetéskor a kártyádhoz tartozó PIN kódod sosem kell megadnod, sőt mára a legtöbb banknál be van vezetve a „3D Secure szolgáltatás” ami a kártyaadataid megadását követően egy biztonsági SMS értesítést is küld a részedre, ezzel kizárva a visszaéléseket,
 • sőt, ha jogtalan levonást tapasztalsz a kártyádon és a kereskedő nem reagál a kérdéseidre, akkor a bankodnál a jogosulatlan tranzakció visszatérítését is igényelheted, ezáltal biztos lehetsz abban, hogy jogtalan tranzakció miatt díj nem kerül levonásra a számládról,
 • az első sikeres fizetést követően, a tagságod lemondásáig, teljesen automatikusan kerül havonta levonásra a tagsági díjad, így nem kell azon izgulnod, hogy időben átutaltad-e a díjat, hanem nyugodtan élvezheted a Zónával járó előnyöket.

Miért kell havidíjat fizetni?

Ha engem csak a játékok és oktatóanyagok érdekelnek, akkor miért fizessek minden hónapban?

Úgy gondoljuk a Tanulási Zóna egyik legnagyobb ereje a Zónatagok közösségében lakozik. Hiszen lehet egyedül tanulni és fejlődni is, de szerintünk érdemesebb közösségben, mert így gyorsabban, hatékonyabban, motiváltabban és sokkal élvezetesebben lehet haladni előre az úton. Ugyanakkor megértjük, hogy ha Te esetleg most még úgy gondolod, nem szeretnél kapcsolatba lépni, kommunikálni a többiekkel, nem kívánsz részt venni a személyes és ingyenes Zónatagoknak szervezett találkozókon. Ekkor pedig jogosan merülhet fel benned a kérdés, ‘Miért fizessek havonta?’.

Mindenekelőtt attól több a Tanulási Zóna egy könyvnél vagy oktatóanyagnál, hogy havonta rengeteg új anyag kerül fel (játékok, élménypedagógiai. és módszertani anyagok, foglalkozásvázlatok stb.) és folyamatosan fejlesztünk és a Zónatagok igényeihez alakítjuk azokat. Így ha Te is Zónatag vagy, akkor Te is alakíthatod, formálhatod a Zónát úgy, hogy a legjobban segítse a munkád, személyes fejlődésed. Ugyanakkor, rögtön a csatlakozást követően, azonnal hozzáférhetsz több mint 45 élménypedagógia gyakorlathoz, 50-nél is több módszertani anyaghoz és 250 feletti változatos témájú és célú játékhoz. Ez a tudást és gyakorlat csomag önmagában több tízezer forint értékű lenne, ha egyben és önmagában megvásárolható lenne. De mi azt szeretnénk, hogy minél több, az élménypedagógia iránt érdeklődőhöz eljuthatna, ezért ehhez a jelentős fejlesztés és tudásbankhoz, az értéknek a töredékéért férhetsz hozzá, online bárhonnan, akár ott lapulhat mindig a zsebedben, hogy, ha bármire szükséged van, előkaphasd és rákereshess.

Reméljük, miután csatlakozol és megtapasztalod a támogató és inspiráló Tanulási Zóna közösség erejét, akkor már nem lesz számodra kérdéses, miért éri meg velünk maradni hónapról hónapra…

Hogyan tudom lemondani?

Mi van, ha egyszer meggondolom magam és nem akarok tovább tag lenni?

Fizetési módtól függetlenül, ha úgy érzed, nem szeretnél továbbra is a Tanulási Zóna közösségéhez tartozni, elérni a csak tagok számára hozzáférhető anyagokat, akkor bármikor, mindössze egy email elküldésével lemondhatod a tagságod. Természetesen a már befizetett tagsági időd végéig ezesetben is elérheted a zárt tartalmakat és a facebook csoportot. Amennyiben bankkártyás fizetéssel regisztráltál, akkor a lemondáskor törlődnek az automatikus havi díjfizetésed adatai is, így a lemondást követően, amennyiben újra szeretnéd használni valamelyik szolgáltatásunkat, akkor ismételten be kell majd regisztrálnod a kártyád.

Milyen formában érhetők el az anyagok?

Tableten, okostelefonon is meg tudom nézni az anyagokat vagy mindenképp számítógép kell hozzá?

A Tanulási Zónában számtalan olyan anyag, játékbemutató, interjú és leírás található, amelyek vagy videós formátumban, vagy sok képpel illusztrálva vannak feltöltve a csak a Zónatagok által elérhető felületre. Emiatt szélessávú internetet és számítógépet, laptopot vagy tabletet javasolunk az anyagok megtekintésére, böngészésére, de természetesen megfelelően gyors okostelefonnal is teljesértékűen elérhető és használható a Zóna teljes felülete.

Az interaktív kapcsolattartás a Zónatagokkal, a kérdezés és tapasztalatmegosztás, egymás segítése elsődlegesen a Tanulási Zóna facebook csoportján keresztül valósul meg, amit szintén bármilyen, a facebook elérésére alkalmas eszközzel megtehetsz.

Mit csináljak ha nincs facebookom?

Nem akarok beregisztrálni a facebookra, időrablónak és aggályosnak találom.

Megértjük és elfogadjuk a döntésed, hogy nem szeretnél regisztrálni a facebookra különböző okokból. Ugyan már dolgozunk egy másik, közösségi médiától független kapcsolattartási felület létrehozásán, de jelenleg online csak a zárt facebook csoport az a hely, ahol a legegyszerűbben tudjuk biztosítani a Zónatagok közötti kapcsolatot, megosztani a híreket és minőségi, előremutató párbeszédeket folytatni.

Így ahhoz, hogy ki tudd használni a Tanulási Zóna közösségében rejlő erőt és lehetőségeket, jelenleg még szükséges létre hoznod egy facebook profilt amit hozzá tudunk adni a zárt csoporthoz. Erre a profilra nem kell semmit se feltöltened, kommunikálnod rajta, nyilvánossá tenni rajta bármit, sőt profilképet sem szükséges feltöltened hozzá ha nem szeretnél. Egyedül arra kérünk, hogy, ha csak a Tanulási Zóna miatt hozol létre egy facebook profilt, akkor is a valós neved használd (akár B. Szabolcs formátumban), hiszen ezzel a többi Zónatagot is megtiszteled, hogy nem egy fantázianév mögül kommunikálsz, és a valós keresztneveden szólíthatnak Téged. Köszönjük az együttműködésed.

A tagdíjon felül lesz extra költségem?

Az anyagok megtekintéséhez, a zárt oldal eléréshez szükséges bármilyen extra programot, eszközt megvásárolnom?

NEM, nem lesz semmilyen extra költséged sem! Egy átlagos háztartásban, intézményben minden feltétel adott ahhoz, hogy zökkenőmentesen elérhess és megtekinthess minden anyagot a Tanulási Zónában, ezért a hozzáféréshez nem szükséges semmilyen extra programot vagy eszközt beszerezned. Az anyagok eléréséhez egyedül egy modern és frissített böngészőt (Firefox, Chrome, Safari, Edge stb.) futtató elektronikai eszközre (számítógép, tablet, okostelefon vagy okostévé) van szükséged, ami csatlakozik az internetre is.

Mivel online találhatóak meg a sokszor multimédiás anyagaink, ezért szélessávú internetelérés használatát javasoljuk.

Adott esetben előfordul, hogy letölthető és szerkeszthető dokumentumokat is találsz, melyeket vagy a Microsoft Office termékcsaládjával, vagy annak ingyenesen elérhető alternatívájával az Open Office-al tudsz megnyitni és szerkeszteni. Vagy, ha egyik sem érhető el az elektronikai eszközödön, akkor a fájlt a Google Dokumentumokba feltöltve, a böngésződből is közvetlenül, online és ingyenesen szerkesztheted, átalakíthatod és kinyomtathatod.

Csak magánszemélyek csatlakozhatnak?

Tetszik a Tanulási Zóna és az intézmény ahol dolgozom támogat is ilyen kezdeményezéseket. Mi a teendőm ezügyben?

Mivel a Tanulási Zónában rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tagjaink személyes és egyedi igényeihez leginkább alkalmazkodó szolgáltatást és lehetőségeket kínáljunk, ezért „intézményi” hozzáférést nem tudunk jelenleg biztosítani. Természetesen amennyiben a saját hozzáférésed fizetné az intézmény, akkor egyszerűen a számlázási adatoknál add meg az ő adataikat ahhoz hogy helyetted ki tudják egyenlíteni a tagdíjad.

Arra is van lehetőség, ha egy intézményből többen is csatlakozni szeretnétek a Tanulási Zónához, ekkor kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a  email címen, hogy egyeztethessük a részleteket.

Tényleg ingyenes rendezvények, konzultációk?

A felsorolt rendezvények és konzultációk tényleg ingyenesek vagy ez csak marketing fogás?

A Tanulási Zónát elsődlegesen azért hoztuk létre, hogy minél többetekhez eljuthasson és segítséget, támogatást nyújthassunk az élménypedagógiai kalandozásaid során. Ezért a Tanulási Zóna tagok számára ténylegesen, minden további extra költségtől mentesen biztosítunk évente több alkalommal is fél- egynapos találkozókat és képzéseket, ahol személyesen is találkozhatnak a többi Zónataggal, inspirálódhatnak és akár már másnap kipróbálható gyakorlati tapasztalatokkal, játékötletekkel gazdagodhatnak a résztvevők. Ráadásul még teát, kávét és aprósüteményt is viszünk, hogy a szünetekben legyen mi mellett tapasztalatot cserélni, beszélgetni. Ilyen rendezvény például a Zónatalálkozó, ahova a Zónatagok külsősöket is meghívhatnak alkalmanként 3000 Ft-ért, de van és lesz is több olyan lehetőség, amire kizárólag csak aktív Zónatagsággal rendelkezők jöhetnek el, de ők teljesen ingyenesen.

Emellett pedig a személyes konzultációk is teljesen ingyenesek a Tanulási Zóna tagok számára. Ilyenkor Besnyi Szabolccsal vagy Nagy Gábor Mápóval lehet egy órán keresztül, akár személyesen is beszélgetni, ahol csak rád figyelnek, csak a Te kérdéseiddel, problémáiddal foglalkoznak. Ez a sokezer forint értékű tanácsadás a Zónatagoknak ténylegesen ingyenes, nem marketing fogás. Költséget számodra csak akkor jelent, ha a találkozó helyszínén fogyasztasz ételt/italt.